Hoppa till huvudinnehåll

Våra typer av resor

Hitta din resa bland våra spännande resor till Kina och Indokina. Vi erbjuder resor för alla smaker. Du kan resa både i grupp och på egen hand.

Hos oss hittar du innehållsrika rundresor med svenska färdledare, utvalda samarbetsresor med tidningar och föreningar samt familjeresor över skolloven. I vårt breda utbud finns också våra populära resor till Peking och spännande expeditionsresor där vi möter människor på orörda, avlägsna och natursköna platser i Kina, Vietnam, Laos och Kambodja.

Resorna leds av våra svensktalande färdledare som bor i Peking samt av våra egna omtyckta och erfarna ciceroner.

Varmt välkommen till Kinaresor

Alla våra

Rundresor

Gruppresor i världsklass som leds av erkänt duktiga och erfarna färdledare som på ett engagerat sätt delar med sig av sin kunskap.

Läs mer
Alla våra

Familjeresor

Upptäck Kina med familjen eller hela släkten. Tillsammans upplever vi historiska sevärdheter som Kinesiska muren, Förbjudna staden och Pekings shoppingkvarter i ett lugnare tempo.

Läs mer
Alla våra

Storstad

Historiska miljöer och häftig puls i kombination med med fascinerande kontraster i metropolerna Peking, Shanghai och Hongkong.

Läs mer
Alla våra

Expedition

Resor till avlägsna utposter där få andra resenärer satt sin fot. Passar dig som är resvan, nyfiken och kan vara borta i upp till tre veckor.

Läs mer
Alla resor till

Vietnam & Kambodja

Upplev Halong Bay och Angkor Wat. Världsarv i länder där tusenåriga religiösa och kulturella livsmönster möter snabb samhällsomvandling.

Läs mer