Hoppa till huvudinnehåll

Våra resor

Vi är specialister på resor till Kina och Indokina. Vi har arrangerat resor i över 30 år och brinner för våra destinationer och vi vill att du ska göra detsamma när du rest med oss.

Hos oss hittar du innehållsrika rundresor med färdledare, utvalda specialresor med tidningar och föreningar samt familjeresor över skolloven. I vårt breda utbud finns också våra populära resor till Peking och spännande expeditionsresor där vi möter människor på orörda, avlägsna och natursköna platser i Kina, Vietnam, LaosKambodja och Burma.

Resorna sker i små grupper och leds av våra svensktalande färdledare som bor i Peking samt av våra egna omtyckta och erfarna svenska färdledare och ciceroner.

Dricks ingår alltid i resans pris. Du som reser ensam på våra gruppresor har dessutom möjligheten att dela rum med en annan resenär utan extra kostnad. De flesta av våra resor är möjliga att förlänga för t ex sol och bad eller några extra dagar på resmålet.

Sist men inte minst får du alltid personlig service från våra reseproducenter när du bokar!

Varmt välkommen till Kinaresor

Resor till

Vietnam

I Vietnam utforskar vi Halong Bays storslagna skärgård, Ho Chi Minh City, den gamla kejsarstaden Hue och Hoi Ans mysiga gränder.

Läs mer
Resor till

Kambodja

Angkor Wat är en given höjdpunkt i ett land med dramatiskt förflutet, kulturskatter och en spännande framtid.

Läs mer
Resor till

Kina

Kina har något för alla smaker. Världsarv, storslagen natur, pulserande städer, rika kulturskatter, mäktiga byggnadsverk och vacker landsbygd.

Läs mer
Resor till

Laos

Besök världsarvsstaden Luang Prabang och minioritetsfolken vid Mekongfloden. Laos bjuder på en spännande blandning av gammalt och nytt.

Läs mer
Resor till

Japan

Modernt och högteknologiskt land som samtidigt är djupt rotat i uråldriga traditioner. Japans natur och kultur förundrar och fascinerar.

Läs mer
Alla våra

Specialresor

Handplockade reseupplevelser för Privata affärer, SvD accent, Tidningen Vi, Forskning och Framsteg, Mittmedia, Upptäck DN, Sydsvenskan, FokusKina, UNT + med flera.

Läs mer