Gruppresor för företag och privata sällskapKontakta oss för att boka din grupp- och specialresa
Vi har lång erfarenhet av resor till Kina och flera av oss har bott i landet. Vi har stor kunskap av alla typer av specialresor för företag, föreningar och familjer. Kontakta oss om alla typer av gruppresor!

För företaget, föreningen, ett privat sällskap, familjen eller bara dig själv. Konferens, studieprogram eller enbart flyg- och hotellpaket. Arbetsresa, studier eller ren semester. Weekend eller långresa. Peking eller rundresa. Precis allt är möjligt! Vi har mycket stor erfarenhet från arrangemang av alla slag – konferensresor, privata grupper, föreningsresor, studieresor, företagsarrangemang, golfpaket, mässor, sportevenemang, incentives och många andra typer av specialprogram.

Du kan själv välja resdatum, var resan ska börja och var den ska sluta, vilka resmål som ska ingå, reslängd, hotellstandard, vilken typ av program vi ska arrangera och hur omfattande det ska vara. Du kan beställa allt ifrån bara några dagars program till ett avancerat konferenspaket eller en komplett rundresa med svensk färdledare.

Välkommen till oss med en helt färdig idé eller bara några enkla förutsättningar så gör vi ett förslag som passar din kalender, budget och intressen. Bläddra i vår stora katalog och låt dig inspireras. Beställ information om våra konferenspaket. Kontakta oss redan nu om resor som ligger långt fram i tiden. Här presenterar vi några exempel på resor och arrangemang »

Vi har längre erfarenhet än någon annan av resor till Kina. Vi har också stor kunskap och goda kontakter utanför Mittens rike. Kontakta oss om alla typer av gruppresor!

Vi arrangerar det program och den hotellstandard du själv vill ha. Hotellstandarden i Kina är hög. Många 3-stjärniga hotell håller en klass som vi svenskar betraktar som första klass. Allt fler designhotell och hotell byggda i klassisk kinesisk stil öppnar. Bilden visar ett exklusivt rum i kinesisk-tibetansk stil på hotellet Banyan Tree Ringha i Shangri-La.

Reklamaren möter redovisningskonsulten över en kinesisk wok, team building under en förlängd weekend i Peking. Dagsvandring på Kinesiska muren är en annan möjlighet, övernatta i sovsäck på muren och beundra stjärnhimlen till ackompanjemang av cikadornas akustiska talanger? Vi arrangerar stora och små äventyr, för små och stora sällskap.

Vi kan erbjuda hotell av både turist- och första klass med bra konferensmöjligheter, men naturligtvis även riktigt högklassiga alternativ. Bilden ovan visar China World Hotel och China World Exhibition Center i Peking. Peking och Shanghai är naturliga val för en konferensresa. Men du måste inte hålla dig bara till de riktigt stora resmålen. Varför inte krydda upplevelsen med några dagar på ett av européer sällan besökt resmål. Vi lämnar gärna förslag som bidrar till att din målsättning med resan överträffas.

I Kina arrangerar vi kulinariska upplevelser av de mest skiftande slag. Allt från lyxkrogar till familjerestauranger, allt från dyr sea food till billiga dumplingrätter. Oftast kinesiskt förstås, men i de stora städerna finns kök av alla slag. 

 

 

Vi har stor erfarenhet av företags-arrangemang, såväl möten för mindre ledningsgrupper som större konferenser och incentives med flera hundra deltagare. Under Peking-OS ansvarade vi för närmare 1 000 svenskars arrangemang. Till Expo 2010 i Shanghai har vi också haft många stora uppdrag. Vi har också stor erfarenhet av föreningsgrupper med flera hundra deltagare.Kontakta oss!
Maila till oss så tar vi kontakt med dig för information och ett förslag som passar dina intressen, kalender och budget. Välkommen också att ringa oss på 08-545 95 200.