Kinaresors färdledare Mats Sandberg och Stefan Wennerholm har arbetat med resor i mer än 15 år och har en unik kunskap om Indokina. De är också med och planerar innehållet i många av våra resor. Vietnam Kambodja och Laos. Tre spännande länder under stark utveckling, med många världsarv och intressanta resmål! 

Människorna vi möter här har många gånger upplevt en tragisk historia men nu går samhällsutvecklingen fort. Befolkningen går många gånger en ljusare framtid till mötes! I Indokina finns många platser värda att besöka, och hit man kan resa både en och två gånger. Resekvällen är en utmärkt möjlighet för dig att få mer information och att ställa frågor om våra resor. Vi berättar också lite om vad som skiljer våra olika resor åt i innehåll och ger allmänna råd.

Resekväll i Göteborg

Bildvisningen och resepresentationen hålls i Folkes Hus, Olof Palmes plats 3 i Göteborg. Torsdagen den 29 augusti och pågår 18.00-20.00. Fri entré men obligatorisk föranmälan då antalet platser är begränsat till max 30 åhörare. Vi bjuder på kaffe/te och smörgås. Varmt välkommen!

Anmäl dig till resekvällen i Göteborg, klicka här »